Putkimesterien koulutus- ja neuvottelupäivät Jyväskylässä olivat taas menestys. Kaksipäiväinen tapahtuma keräsi yhteen noin 200 vesihuollon ammattilaista ja 50 näytteilleasettajaa. Standien lisäksi päivien aikana tapahtuman lavalle nousi vesihuollon palveluja ja tuotteita esitteleviä toimijoita.

Tapahtuma osoittautui mainioksi tilaisuudeksi esitellä Mäkelä-Plastin innovatiivinen uutuus MP-LUJA pumppaamot ja laitekaivot, joissa ainutlaatuinen integroitu rakenne estää veden pääsyn valun ja betoniankkuripohjalevyn väliin. MP-LUJA ei vaadi erillistä valua, sillä betonielementtien paino kumoaa pohjaveden nostovoiman jopa 7 metriin asti. Nopea ja helppo asennus on kustannustehokas, mm. pumppaamosaneerauksessa ohituspumppaus aika jää huomattavasti lyhyemmäksi perinteiseen asennustapaan verrattuna. Helppo asennus parantaa myös työmaaturvallisuutta. Segmentoitu betonijalusta on kevyt, jolloin työmaalle ei vaadita raskaasti perustettua kulkuväylää eikä järeää nostokalustoa.

MP-LUJA herätti valtavan kiinnostuksen, ja Mäkelä-Plastin ständillä kävi kuhina jo ennen puheenvuoroa. Jouni Oksmanin asiantunteva esitys keräsi kiinnostuneen yleisön ympäri Suomea saapuneista vesilaitosten johtohenkilöistä. Keskustelu jatkui vilkkaana omalla ständillä, sillä ankkuri sopii kaikkiin laitekaivoihin sekä pumppaamoihin, ja oma tuotantomme mahdollistaa tuotteiden asiakaskohtaisen räätälöinnin.

LUE LISÄÄ MP-LUJA -BETONIANKKUROINTIJÄRJESTELMÄSTÄ >>